2009-04-30 | Valborgsfest!


UNDERHÅLLNING – DANS – BAR Torsdagen den 30 april bjuder vi in till vår klassiska vårfest. Liksom förra året på Nefertiti i Göteborg. Det börjar kl 20.00 och slutar vid tresnåret.

Vid skivspelarna: Skoldisco och DJ Khim.
På scenen: Birgit Bidder. Dessutom som alltid någonting hemligt.

Prisutdelning: Filmkonsts stipendium Gyllene Draken (fd Gulddraken) går till filmkonstbefrämjande insatser under det gångna året i västra Sverige. Delas ut runt 21.00.

Pris 60:- (inget förköp)

Välkomna!

NYTT GLÄNTANUMMER! Vad finns vid censurens slut? Gläntas nya nummer rör sig från filmklipp till tystade journalister, från Pirate Bay till obscena hiphopare. Om censuren har en motsats är det den som tar form i Glänta.

NYTT FILMKONSTNUMMER! Filmkonst utkommer samtidigt som Glänta med ett nummer som också utgår ifrån Markus Öhrns verk Magic Bullet som visades under festivalen 2009. Detta nr presenterar filmcensorernas egna beskrivningar av censurklippen i sin helhet. Vi erbjuder härmed Gläntaprenumeranter att köpa Filmkonsts censurnummer för 40 kronor istället för 60 kronor. Skicka ett mail till filmkonst@filmfestival.org. Glöm inte att ange att du är Gläntaprenumerant.