2015-06-10 | 2015-06-10 Vi kommer att skicka in en överklagan. Vi kommer att skicka in en överklagan


Avslaget kom i förra veckan. Sedan dess har jag inte kunnat hålla fast i en enda tanke. Det värsta är partiet där de nämner ett tidigare beslut, från den 10 oktober förra året. Redan då hade de tydligen avslagit min ansökan. Ett beslut jag aldrig fått se. Det hela är mer ofattbart än 11 september för mig. En katastrof förknippad med ett sedan länge förflutet datum.

Som att krascha rakt in i något; först tror jag att jag varit med om en bilolycka. Min blick blir suddig och jag hör allt på avstånd, röster som upprepar sig. Jag hör mitt juridiska ombud säga: “Vi kommer att skicka in en överklagan. Vi kommer att skicka in en överklagan. Den här processen kan pågå för alltid. Den här processen kommer inte att pågå för alltid.” Jag inser att jag sitter på Gläntas kontor och att jag inte har kraschat in i någon bergvägg. För en sekund blir jag lugnare. Sedan börjar jag gråta.